Supplementen en apotheek

Oliën HaaksBarf

Haaksbarf Lijnzaadolie is niet alleen preventief goed, maar kan ook reparerend optreden in ziekten die te maken hebben met verstoorde stofwisseling, stress en negatieve omgevingsinvloeden. Steeds meer artsen en natuurgeneeskundigen prijzen de geneeskrachtige kwaliteit van lijnzaadolie aan. Deze olie is heilzaam gebleken bij allergieën, diabetes en kanker.

Haaksbarf Hennepolie is rijk aan eiwitten uit plantaardige bron, deze zijn zeer goed verteerbeer. Eiwitten zijn o.a. nodig voor de spieropbouw en het uithoudingsvermogen. Daarbij bevat het ook alle acht essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Deze aminozuren zijn nodig als basis voor andere stoffen die een belangrijke rol hebben Hennep is rijk aan allerlei mineralen zoals fosfor, calcium, kalium, magnesium, zink, ijzer, koper, jodium, vitamine E, C en de B-vitamines B1, B2, B3 en B6. De B-vitamines zijn erg belangrijk als het gaat om de energiehuishouding. Vitamine E is belangrijk voor een goede hersenfunctie en de stofwisseling.

Haaksbarf Lijnzaadolie     Haaksbarf Hennepolie

Puur Natuur

Deze producten worden als kuur aangeboden en kunnen alleen of samen met geneesmiddelen gebruikt worden.
Assortiment natuurlijke producten voor allerlei specifieke problemen zoals: incontinentie, diarree, jeuk, reisziekte, probiotica, ontgiften, wondgel.

Puur Diarree     Puur Spijsvertering