Kauwartikelen

Kauwartikelen zijn gedroogde hondensnacks. Zowel in de supermarkt als in de dierenspeciaalzaak vindt je ze. Ook hier zijn de kwaliteitsverschillen vaak groot.

Heb je je al eens afgevraagd waarom al die losse stukken in de winkel niet vol vliegen zitten? Het antwoord is even triest als simpel, want ook deze producten zijn bespoten zodat er geen ongedierte komt op zitten. U koopt dit en geeft dit vol voldoening aan je geliefde viervoeter, die het op zijn beurt dankbaar aanvaardt. Hij eet dus onbedoeld het vergif, keer op keer, mee op. Het lijkt me nogal duidelijk dat u het zo niet had bedoeld en hier misschien wel van schrikt.

De artikelen die u vindt op deze site bevatten geen geur-kleur en smaakstoffen en zijn vrij van giffen. Ze zijn ook telkens verpakt. Het is belangrijk deze verpakking, na opening, opnieuw zo goed mogelijk te sluiten, want in dit geval zouden er wel vliegen op af komen. Neem kauwartikelen dan ook op tijd weg als de hond ze laat liggen.

Natuurlijke kauwartikelen zijn de tandenborstel van uw hond. Het is dus aan te bevelen dit regelmatig te geven. Daarbij zijn ze uiterst geschikt tegen verveling en geven ze de hond een rustig gevoel. Wel oppassen met rassen met een korte snuit wegens een groter risico op verstikkingsgevaar.

Kies uw snack naar de grote van uw hond.

Barf-Time

Het assortiment van Barf-Time bestaat uit 100% natuurlijke hondensnacks uit Europa. Er is een groot assortiment gedroogde snacks, verpakt in hersluitbare (geurdichte) stand-up zakken met eurolock.
Er zijn snacks verkrijgbaar van: rund, lam, geit, kalf, kip, kalkoen, eend, konijn, vis, paard.

Barf-Time Kalfshoefjes Schapenvet

Anco-roots en Farm-Food hertengeweien

Anco     Farm Food

Anco-roots zijn natuurlijke delen van bomen die niet splinteren. Ideaal voor honden die graag op hout kauwen.
Farm-Food Antlers zijn delen van hertengeweien die dienen als natuurlijk kauwmateriaal. Goed voor stevige kauwers. Opgelet, hard product.

Anco Roots XL     

Wallitzer

Wallitzer

Onze beloningssnoepjes en vleeskoekjes zijn van het Duitse merk Wallitzer. Deze staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wallitzer Vleeskoekjes